İsmail Hakkı Kaya Anaokulu
TEOMANPAŞA MAH. 2282 SK. ISMAIL HAKKI KAYA ILKOKULU BLOK NO 2 KEPEZ / ANTALYA

VİZYON

Okulumuzda çalışan öğretmenler, paydaşı olduğumuz öğrenci ve veliler, okulumuzu aranılan, her gün kendisini yenileyerek çağdaş, çevresinde çekim merkezi ve katılımcılarla birlikte Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda en iyi bir kurum olarak tanınmasını sağlamak. Öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak.

MİSYON

Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların yurt sevgisi ile dolu; Atatürk´ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış; geleceğe umutla bakan; kendisi ve çevresi ile barışık; bilgili, becerikli, cesur; ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyan; kendini önemseyen, özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazandırmak; öğrenci, veli, çalışan ve çevrenin beklentilerine yanıt vermek.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM